4

Babeczki z płatkami czekolady bez glutenu od Dr. Oetkera

Dodany: 28 lutego 2018 - Dodała: Echo

Ocena ogólna 0

Wszystkich opini: 0

Twoja ocena
Kliknij na gwiazdkę aby dodać ocenę.
+ Dodaj swoją opinię

Połączenie waniliowego ciasta z drobnymi płatkami pysznej czekolady. Wilgotne, pyszne i… rozpływające się w ustach.

Ciasta i desery bezglutenowe Dr. Oetkera otrzymały licencję gwarantującą Klientom bezpieczeństwo ich spożycia. Wytwarzane są przy zachowaniu najwyższych standardów, zostały oznaczone powszechnie stosowanym symbolem przekreślonego kłosa. Produkcja bezglutenowa została całkowicie odseparowana, dedykowano do niej także oddzielny zespół przeszkolonych pracowników. Dodatkowo wydzielono nie tylko miejsce składowania surowców, ale także park maszynowy niezbędny przy ich produkcji. Przed rozpoczęciem procesu produkcji wykonywane są restrykcyjne badania laboratoryjne surowców, a następnie kontroli podlegają gotowe wyroby.
 

Opinie (0)

 
Skomentuj

UWAGA: Komentarze łamiące regulamin (obraźliwe, oczerniające, podające nieprawdziwe informacje, podszywające się za administratora OW, z jednego IP pod różnymi nickami itp.) będą usuwane, a IP takich osób blokowane na zawsze.




Ostatnie opinie o innych pretendentach w rankingu Ciasta bezglutenowe
  • Dany, 30 maja 2017

    Opinia o Kopiec Kreta bezglutenowy

    Od dawna czekałam na pojawienie się bezglutenowych mieszanek do ciast. Najbardziej ucieszyłam się z pojawienia się ...

Inni pretendenci w rankingu Ciasta bezglutenowe
Nie wiesz jaki produkt jest najlepszy? Odszukaj kategorię i ranking lub wpisz w wyszukiwarkę co Cię interesuje.
Sprawdź jego pozycję w rankingu lub zaproponuj własny i poproś znajomych o ich opinie, aby Twój wybór był w 100% trafny.
Oceniaj, recenzuj produkty i rankingi wraz ze znajomymi! Pomóż innym podjąć decyzję.
Do góry