1

Proszek do pieczenia bez glutenu

Dodany: 26 marca 2018 - Dodała: Farneze

Ocena ogólna 5.0

Wszystkich opini: 0

Twoja ocena
Kliknij na gwiazdkę aby dodać ocenę.
+ Dodaj swoją opinię

Proszek do pieczenia bez glutenu - nowość od Dr. Oetkera! Idealny dla tych osób, które z różnych powodów unikają spożywania glutenu w diecie. Porcja proszku bez glutenu 30 g wystarcza na 1 kg mąki. Sprawdź!

 

Opinie (0)

 
Skomentuj

UWAGA: Komentarze łamiące regulamin (obraźliwe, oczerniające, podające nieprawdziwe informacje, podszywające się za administratora OW, z jednego IP pod różnymi nickami itp.) będą usuwane, a IP takich osób blokowane na zawsze.




Ostatnie opinie o innych pretendentach w rankingu Bezglutenowe dodatki do ciast i deserów

Brak komentarzy.

Nie wiesz jaki produkt jest najlepszy? Odszukaj kategorię i ranking lub wpisz w wyszukiwarkę co Cię interesuje.
Sprawdź jego pozycję w rankingu lub zaproponuj własny i poproś znajomych o ich opinie, aby Twój wybór był w 100% trafny.
Oceniaj, recenzuj produkty i rankingi wraz ze znajomymi! Pomóż innym podjąć decyzję.
Do góry